jueves, 14 de marzo de 2013

Que necesita un institut per poder utilitzar les TIC's?


Gema Simón López


Molts instituts decideixen establir les TIC a l'escola i això vol dir que necesiten instruments, com un ordinador per persona, tenir un bon wifi... Els professors necesitaran estan ben formats per poder ensenyar amb ordinador i pantalles tactils i poder deixar d'utilitzar els llibres.

Tots els instituts estan decidint establir les TIC a l’escola és inevitable no fer-ho en aquesta societat tan modernitzada.

Per poder modernitzar-se els professors sempre tenen que estan ven formats i actualitzats per poder facilitar l’aprenentatge als nens i nenes.

A l’aula cada alumne haurà de tenir un ordinador per persona i la aula tindrà que disposar d’una pissarra tecnològica que es pugui conectar amb l’ordinador del professor per a que els alumnes puguin seguir bé la classe.
Crec que l’utlització de les de els TIC és un bon recurs, ja que augmenten les possibilitats educatives en les aules, ja que en un futur ells tindran que utilitzar els ordinadors per a tot.
Al institut es necessari tenir un espai wifi per a que els alumnes puguin conectar més facilments els ordinadors. I també tenen que posar un programa a la red per a que els alumnes no puguin conectar-se a les reds socials com facebook, twitter...

Com a conclusió he de dir que per poder fer classes amb ordinadors el centre ha de disposar de noves modernitzacions molt costoses.







Font d'informació: 
Carolina(2008) Blog de les noves tecnologies, http://www.carolinaescobi.blogspot.com.es/

1 comentario:

  1. M'ha semblat interessant el teu article i estic deacuerdo amb tu en què les Esculas s'ha de modernitzar com el que fent la societats en aquests temps de canvis i mejoras.Porque amb aquestes millores en l'educació també millorar en l'hora del aprednizaje dels nens i fins els resulta més entretingut aprendre.

    ResponderEliminar